Nieuwe milieuvriendelijke, multifunctionele Dibo Greenkiller aangekocht door Knipscheer Infra-clean

In juli 2017 heeft Knipscheer Infra-clean een nieuw materieelstuk de Dibo Greenkiller aangekocht, deze wordt o.a. ingezet bij gemeente De Wolden waar wij het bestek Onkruidbeheersing, vegen en verwijderen blad op verharding hebben aangenomen de komende jaren.

OOK VOOR U  is de Greenkiller met lagedruk stoomfunctie de MILIEUVRIENDELIJKE, MULTIFUNCTIONELE oplossing voor vele hedendaagse reinigingsproblemen:

  • verwijderen van graffiti,
  • verwijderen van kauwgom,
  • verwijderen van korstmossen,
  • reinigen en ontsmetten van kwetsbaar straatmeubilair en houten speeltoestellen,
  • reinigen van delicate kunstobjecten en monumentale gevels. Door een simpele handeling kan de werkstand van de Greenkiller worden omgezet van lagedruk stoomreiniger naar hogedruk warmwaterreiniger. Hierdoor is de machine zeer breed toepasbaar. Uitermate geschikt voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken en het schoonspuiten van locaties met zachte ondergrond of chique sierbestrating.

Voor deskundig advies kunt u ons altijd bereiken op 036-54 99 799.

Veelzijdig

De Greenkiller is een mobiele lagedruk stoomreiniger en hogedruk warmwaterreiniger ineen, opgebouwd op een trailer en zeer eenvoudig door 2 personen gelijktijdig te bedienen. De heet-water-functies van deze reinigingsmachine worden aangedreven door een dieselmotor. Hierdoor is de Greenkiller op zeer moeilijk bereikbare (probleem) plekken inzetbaar. Ook als geen elektriciteit voor handen is.

 Effectief en milieuvriendelijk

De Greenkiller is een zeer doeltreffend en duurzaam middel tegen onkruid. Hete stoom tot 150 °C wordt door middel van een lans direct op het onkruid gespoten, waardoor het onkruid tot diep in de wortel wordt aangetast en volledig afsterft. Door deze stoomtechnologie levert de Greenkiller een waterbesparing op van 50% in vergelijking met een conventionele heet-water-technologische onkruidbestrijders. Hierdoor is het werkgebied van de Greenkiller beduidend groter.