Informatie | Knipscheer Infra-Clean B.V. Informatie – Knipscheer Infra-Clean B.V.

Sinds 2006 is Knipscheer Infra-Clean werkzaam als professioneel reinigingsbedrijf voor een breed scala aan opdrachtgevers waaronder gemeenten, provincies,  Pro-Rail, woningbouwverenigingen en een diversiteit aan bedrijven, VvE’s en particulieren. Door te luisteren naar onze klanten is het pakket van werkzaamheden en diensten uitgegroeid tot een divers pakket op het gebied van reiniging zoals het reinigen van bestratingen, onkruidbestrijding en bladrondes, gevelreiniging en -onderhoud, glasbewassing, graffitiverwijdering en aanbrengen van beschermende coatings, gladheidbestrijding en overige specifieke activiteiten zoals o.a. het reinigen van winkelcentra, parkeergarages, bedrijventerreinen, straatmeubilair, treinperrons en -sporen, geluidsschermen en tunnelwanden en facilitaire ondersteuning bij evenementen.

Mocht u deskundig advies nodig hebben dan kunt u al uw vragen richten aan dhr. H.J.C. Henk Toetenel, algemeen directeur bereikbaar per mail h.toetenel@knipscheer.com  of telefoon 0321-209 000 of 06- 53 752 713.

Algemeen directeur
Henk Toetenel

Knipscheer Infra-Clean is aangesloten bij de OSB (Ondernemersorganistatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) en is in het bezit van het Keurmerk OSB, waarvan de NEN 4400-1 norm een onderdeel is. Tevens is Knipscheer Infra-Clean in het bezit van ISO 9001 , ISO 14001,  het VCA** + BTR certificaat en  CO² prestatieladder trede 5.

Missie: De opdrachtgever volledig ontzorgen door met inzet van specialistische kennis en gemotiveerde medewerkers een constante optimale kwaliteit te leveren.

Visie: Knipscheer Infra-Clean geeft vakkundig, eerlijk en betrokken advies, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Korte organisatielijnen zorgen voor flexibiliteit. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met behulp van een modern machinepark. Oog voor het milieu en maatschappelijke betrokkenheid is vanzelfsprekend. Door ons met de gehele organisatie te blijven ontwikkelen, kunnen wij onze missie waar blijven maken.

Vestiging van
Knipscheer Infra-clean
De Dinkel 17
8253 PK DRONTEN