(Anti-)graffiti en beschermende coatings

Knipscheer Infra-Clean gebruikt de eigen heet water hogedrukunits, stoomreinigers en/of speciale removers om graffiti te verwijderen op niet beschermde ondergronden. Doordat de wijze van graffiti verwijdering van geval tot geval enorm kan verschillen hebben wij voor elke unieke situatie een oplossing. Door de unieke samenstelling van de graffiti removers zijn deze vriendelijk voor de gebruiker en ondergrond. Tevens zijn de door ons gebruikte removers het minst milieu belastend. Met specialistische vakkennis kunnen wij voor elke ondergrond een juiste beschermende coating adviseren en aanbrengen. Knipscheer Infra-Clean verzorgt allerhande coatings op kunstwerken, gebouwen etc. ter bescherming tegen atmosferische vervuiling of om het verwijderen van graffiti op de diverse ondergronden gemakkelijker en eenvoudiger te maken.

Met inzet onze Meclean SteamPLUS 2.0 worden door onze gevelspecialisten uw dakpannen gereinigd met stoom. Hierna kunnen wij de dakpannen van uw woning voorzien van een door u gewenste kleurcoating.

Verwijderen graffiti (24/7 service)

Knipscheer Infra-Clean gebruikt speciale removers om graffiti te verwijderen op niet beschermde ondergronden. Doordat de wijze van graffiti verwijdering van geval tot geval enorm kan verschillen hebben wij voor elke unieke situatie een oplossing. Door de unieke samenstelling van de graffiti removers zijn deze vriendelijk voor de gebruiker en ondergrond. Tevens zijn de door ons gebruikte removers het minst milieu belastend. Uiteraard gebruiken wij, daar waar dit gewenst is, speciale absorberende matten voor het opvangen van de restanten, waarmee wij zorgen voor een schone en veilige werkplek en voorkomen onnodige milieuverontreiniging.

En blijkt de gevel van uw bedrijf ’s nachts te zijn beklad met graffiti, dan biedt onze 24-uurs servicedienst een uitkomst om deze snel te verwijderen, zonder gebruik van milieubelastende middelen.

Specialistische reiniging

Voor het reinigen, behandelen en onderhouden van ieder oppervlak is het belangrijk dat het juiste materieel wordt ingezet, het juiste middel wordt gebruikt, de juiste hoeveelheid én met de juiste toepassing en techniek. Dit zorgt voor een een langdurige bescherming, waardoor hoge herstelkosten in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Mocht u een specialistische reinigingsopdracht met ons willen bespreken en bekijken, wij staan altijd voor u klaar met een deskundig advies en bieden een vakkundige oplossing !

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0321 – 209 000 of via info@knipscheer-infra-clean.nl