Knipscheer Infra-clean heeft 21 taarten aangeboden bij Woonzorgcentrum Coloriet Laarhof,  Laarstaete en ook bij kantoor Copernicusstaete in Lelystad.

In het kader van de actieweek Glazenwassers hebben Hart voor de Zorg hebben de medewerkers van Knipscheer Infra-clean BV 13 december 2021 maar liefst 21 taarten overhandigd aan 2 zorgmedewerksters en Inge van Dijk, teamleider Dienstverlening Coloriet Laarhof en Laarstaete.

De actieweek is geïnitieerd door brancheorganisatie Schoonmakend Nederland. Tijdens deze periode worden door glazenwassers in heel Nederland (dit jaar 20 bedrijven) taarten voor de bewoners, cliënten en zorgmedewerkers aangeboden bij zorginstellingen.

Annette Toetenel, officemanager van Knipscheer Infra-clean: “De bewoners en zorgmedewerkers zien ons normaal alleen als wij de glasbewassing uitvoeren in Laarhof of Laarstaete. Vanwege corona zit een uitgebreid praatje er ook dit jaar niet in. Als blijk van waardering en maatschappelijke betrokkenheid hopen wij dat de zorgmedewerkers samen met de bewoners nu even de tijd kunnen nemen om te smullen van onze taart bij de koffie. Extra aandacht in deze kerstperiode voor de ander !