In het kader van de actieweek Glazenwassers hebben Hart voor de Zorg hebben de medewerkers van Knipscheer Infra-clean BV 10 december jl. 20 taarten overhandigd aan Saskia Fack van Woonzorgcentrum Coloriet De Regenboog te Dronten De actieweek is geïnitieerd door brancheorganisatie Schoonmakend Nederland. Tijdens deze periode worden door glazenwassers in heel Nederland taarten voor de bewoners, cliënten en zorgmedewerkers aangeboden bij zorginstellingen.

Henk Toetenel, directeur van Knipscheer Infra-clean: “De bewoners en mensen die zorg ontvangen zien ons normaal alleen als we aan het werk zijn in De Regenboog. Vanwege corona zit een uitgebreid praatje er dit jaar niet in. Wij hopen dat de zorgmedewerkers samen met de bewoners even tijd hebben kunnen nemen en genoten hebben van de taart bij de koffie.”

In totaal deden dit jaar 19 glazenwassersbedrijven mee aan deze actie. Schoonmakend Nederland hoopt dat de glazenwassers in deze kerstperiode veel ouderen in het “winterzonnetje” kunnen zetten.

vlnr: Edwin, Arjan, Wilbert, Annette, Gerard, Saskia Fack (van De Regenboog) en Michael. 
Bernardina en Annette van Knipscheer Infra-clean