Hierbij feliciteren wij Michel van der Meer, allround specialistisch reinigingsmedewerker, met zijn 12,5 jarig dienstverband bij Knipscheer Infra-clean BV ! Op aangepaste wijze en afstand hebben wij Michel bedankt voor zijn goede inzet met een attentie in het bijzijn van zijn collega’s.

Trots op inzet van al onze schoonmaakmedewerkers: Veel mensen beseffen niet dat in bijna alle sectoren schoonmakers de cruciale rol hebben om de boel draaiende te houden in deze tijden van het coronavirus. De schoonmaaksector heeft expertise op het gebied van desinfectie en hygiëne. Schoonmaken is de basis voor een goede hygiëne. Dit is van groot belang voor ieders gezondheid. Schoonmaken zorgt voor verwijdering van organismen en stof die ieders gezondheid zouden kunnen schaden. Zeker ook geldt dit voor al onze collega’s nu werkzaam bij Waterschap Zuiderzeeland. Hier zorgt men immers voor schoon water, droge voeten en waterveiligheid. Nu is er bijvoorbeeld ook in Flevoland meer afvalwater te zuiveren doordat veel mensen thuis werken/verblijven. In tijden van corona virus komt heel Nederland erachter dat schoonmaak essentieel is.

Wij en al onze medewerkers weten dit en daarom zijn we trots op ons vak. Want naast het zorgen voor een plezierige werkomgeving bij onze relaties, zijn schoonmakers op dit moment hard nodig om de maatschappij goed te laten functioneren. Bedankt voor de inzet collega’s, wij zijn trots op jullie !