De 100% elektrische quads zijn niet slechts een alternatief voor benzine quads, maar een sprong voorwaarts in technologie. Maak kennis met ons merk Green BullithGreen staat voor groen, de quad is 100% elektrisch, zonder enige vorm van uitstoot. Bullith staat voor de kracht van de quad. Het model Hunter is standaard voorzien van 4WD en is voorzien van de beste elektrische componenten en een CAN-bus aansturing van de aandrijflijn.

Met een elektrische quad maak je het verschil: fluisterstil, emissieloos en zonder concessies op het gebied van trekkracht, vermogen en rijbereik.

Kortom; kies voor deze fluisterstille krachtpatser, die zonder enige vorm van uitstoot zijn werk doet.

Fluisterstil

De quad maakt vrijwel geen motorgeluid. Dit is een enorme verbetering van zowel de bestuurder als omgeving. Of u nu in de natuur, op een boerderij werkt of in drukke omgevingen, overlast wordt tot een minimum beperkt met een stille elektrische quad.

Geen uitstoot

Onze quads kennen geen uitstoot van CO2 en andere emissies, fossiele brandstoffen zijn verleden tijd. Een enorm voordeel om te werken met deze duurzame en groene quad, zonder schade toe te brengen aan de omgeving en bestuurder.

Betrouwbaar

De quad is streng getest, dit heeft ervoor gezorgd dat de quad een betrouwbaar werktuig is dat minder onderhoud vereist dan conventionele quads. Het heeft minder bewegende delen, dus minder kans op fouten.

Veelzijdig

Met een zeer lage geluidsemissies en het vermogen om om te gaan met bijna elk terrein, ruw, glad, hard of zacht, is een elektrische quad ideaal voor een breed scala aan toepassingen.

Krachtpatser

De quad is een ware krachtpatser, door de sterke elektromotor is er geen versnellingsbak met lage of hoge gearing meer nodig. Dit wordt nu softwarematig gedaan met de bedieningshendel. De quad heeft een topsnelheid van 45 km/u. Het geweldige koppel en trekkracht, maken de sleepcapaciteit ongeëvenaard in zijn klasse.

Werkpaard

Met het ongekende trekvermogen en de soepele klimmogelijkheden is onze quad op elk terrein ongeëvenaard in zijn klasse door de gewichtsverdeling. De quads zijn geschikt om zware ladingen aan te kunnen en diverste taken te verrichten.

Makkelijk en snel laden

Bijna iedereen heeft elektriciteit en met zijn 230 Volt oplaadsyssteem is de quad snel en gemakkelijk op te laden, vrijwel overal en is het niet meer nodige om brandstof op te halen en op te slaan.

20 april 2023 Levering van de Green Bullith elektrische quad met onkruidbrander door Paul Maas van Weevers Nieuwstad B.V. aan Henk Toetenel (directeur) en Wilbert Eijlander (operationeel manager) van Knipscheer Infra-clean B.V.

Ideaal voor Knipscheer Infra-clean met een Hoaf Weedair 1002IB onkruidbrander voor een duurzame onkruidbeheersing voor onze projecten in Gemeente De Wolden, gemeente Lelystad en gemeente Zeewolde.

De HOAF WeedAir® 1002IB is, met een werkbreedte van 1000 mm, een ideale onkruidschroeier om aan praktisch alle werktuigdragers te monteren. Door het lage gewicht, de compactheid en de productiviteit is de schroeier bij uitstek geschikt voor het beheersen van onkruid op verharde en onverharde oppervlaktes in openbare ruimte. Met name op plekken waar een verhoogde kans op brandgevaar aanwezig is komt deze onkruidschroeier goed tot zijn recht.

Een behandeling met de HOAF WeedAir® 1002IB doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt.

Verhittingsproces

De HOAF WeedAir® 1002IB beschikt over drie branderkoppen onder de brander kap voor een zo hoog mogelijke capaciteit. Daarnaast is de schroeier standaard voorzien van twee zij uitstoten, één aan weerszijde. Hiermee wordt onkruid langs muren, obstakels en moeilijk bereikbare plekken eenvoudig in dezelfde werkgang behandeld.

Het onkruidverwelkingsprincipe is gebaseerd op een krachtige warme luchtstroom die onder de brander kap gelijkmatig verdeeld wordt. De roestvrijstalen brander kap is standaard voorzien van een isolatie- en infrarood gaaspakket. De rondom gesloten kap zorgt voor minimaal warmteverlies waardoor de kans op brandschade aan de omgeving aanzienlijk wordt verkleind. 

Gebruiksgemak

De HOAF WeedAir® 1002IB wordt aangesloten op de stroomvoorziening van de werktuigdrager. De schroeier is voorzien van een bedieningspaneel, die op de werktuigdrager bevestigd kan worden. Hier kan de temperatuur worden uitgelezen en kunnen de schroeiers en de zij uitstoten individueel vanaf de werktuigdrager elektrisch ontstoken en bestuurd worden.

Alle branderkoppen zijn voorzien van een vlambeveiliging. Mocht in een situatie de vlam uitgaan dan stopt de brandstoftoevoer en schakelt de schroeier zichzelf uit. Mogelijke foutmeldingen worden, door de oplichtende schakelaars, per schroeier weergegeven.

Standaard is de schroeier voorzien van een categorie 1 driepuntsophanging. De gasvoorziening moet separaat op de werktuigdrager geplaatst worden. Optioneel kunnen wij hiervoor diverse soorten tank- en flessenframes leveren.