Beschermende coatings

Knipscheer Infra-Clean verzorgt allerhande coatings op kunstwerken, gebouwen, woningen etc. ter bescherming tegen atmosferische vervuiling en vocht of om het verwijderen van graffiti op de diverse ondergronden gemakkelijker en eenvoudiger te maken.

Impregneren

Een juiste impregneerbehandeling is een behandeling met dieptewerking. Het zorgt ervoor dat er geen vloeistof mag intrekken in de gevel, muur of dak, maar transparantie moet wel mogelijk blijven, oftewel een ademend vermogen en bij steen dampdoorlatend vermogen.

Een zorgvuldige impregneerbehandeling met een hydrofobeermiddel kan een hernieuwd vervuilingsproces langdurig vertragen en kan het binnendringen van hemelwater en atmosferische vervuiling over een lange periode van jaren tegengaan. Niet elk impregneermiddel is geschikt voor alle steensoorten, wij kunnen u voorzien van het juiste advies en zorgdragen voor een vakkundige uitvoering.

Gevelreiniging

Muren, wanden, daken, goten en kapellen, wij zorgen dat ze weer stralen. Zelfs een gevel met hardnekkige klimop wordt probleemloos gereinigd met de nieuwe Meclean SteamPLUS 2.0 hogedrukreiniger. Met 2 werkstations kan duurzaam en revolutionair gewerkt worden zonder beschadigingen aan de ondergrond. Hierna hydrofoberen (waterafstotend maken) wij ter bescherming tegen vocht, groene aanslag etc. en het geeft tevens een isolerende werking.

Blijkt de gevel van uw bedrijf ’s nachts te zijn beklad met graffiti, dan biedt onze 24-uurs servicedienst een uitkomst om deze snel te verwijderen, zonder gebruik van milieubelastende middelen. Ook verf, posters, stickers, kauwgom, onkruid, algen en mos zijn op deze manier en dankzij onze vakkundige medewerkers en specialistisch materieel moeiteloos te verwijderen. Tevens kunnen wij voor u anti-graffiticoatings aanbrengen. Oppervlakken die daarmee zijn behandeld, laten zich daarna makkelijker, en dus ook voordeliger reinigen.