Onkruidverwijdering

Knipscheer Infra-Clean is in het bezit van diverse moderne materieelstukken voor het verwijderen van onkruid. Het verwijderen van onkruid behoort tot onze reguliere werkzaamheden.

In april 2023 is de duurzame Green Bullith Quad aangeschaft voorzien van een Hoaf hetelucht onkruidbrander. (Uitleg zie Nieuws 21-04-2023).

In 2021 hebben wij de Meclean WeedPLUS 2.0 aangekocht. Met deze WeedPLUS (5 bar 140ºC 18 lt/mn) wordt door middel van oververhitting van het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op 100% milieuvriendelijke wijze onkruid bestreden.

In 2018 hebben wij de Dibo Greenkiller aangekocht: duurzaam milieuvriendelijk onkruid bestrijden m.b.v. stoom, zeer effectief

Bladrondes

Wij voeren ook zogenaamde bladrondes uit. Naast het verwijderen van onkruid, verwijderen wij in het najaar ook de gevallen bladeren in de woonwijken. Dit geschiedt voornamelijk met onze eigen veegmachines en bladblazers.

Lijngoten en kolken

Voor de gemeente Dronten, Zeewolde en Lelystad worden wij regelmatig ingezet voor het reinigen van lijngoten en kolken.

Olievlekken verwijderen

Indien er op de bestrating door een calamiteit olievlekken of verfvlekken zijn ontstaan, dient er snel gehandeld te worden.

Wij bieden u een 24 uur service bereikbaar op 0321-209 000 of 06-53 752 713.

Bestratingen reinigen

In opdracht van de gemeente Dronten wordt periodiek de bestrating van alle winkelcentra gereinigd met de bodemwagen en kauwgomvrij gemaakt met de heet water hogedrukunit. Ook in Wezep, Oldenbroek, Kortenhoef, De Lier en op vele bedrijventerreinen in de hele regio.