Over ons

Sinds 2006 is Knipscheer Infra-Clean werkzaam als professioneel reinigingsbedrijf voor een breed scala aan opdrachtgevers waaronder gemeenten, provincies,  Pro-Rail, woningbouwverenigingen en een diversiteit aan bedrijven, VvE’s en particulieren. Door te luisteren naar onze klanten is het pakket van werkzaamheden en diensten uitgegroeid tot een divers pakket op het gebied van reiniging zoals het reinigen van bestratingen, onkruidbestrijding en bladrondes, gevelreiniging en -onderhoud, glasbewassing, graffitiverwijdering en aanbrengen van beschermende coatings, gladheidbestrijding en overige specifieke activiteiten zoals o.a. het reinigen van winkelcentra, parkeergarages, bedrijventerreinen, zonnepanelen, straatmeubilair, treinperrons en -sporen, geluidsschermen en tunnelwanden en facilitaire ondersteuning bij evenementen.

Knipscheer Infra-Clean is aangesloten bij Schoonmakend Nederland  (Ondernemersorganistatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) en is in het bezit van het Keurmerk OSB, waarvan de NEN 4400-1 norm een onderdeel is. Tevens is Knipscheer Infra-Clean in het bezit van ISO 9001 , ISO 14001,  het VCA** + BTR certificaat en  CO² prestatieladder trede 5.

Missie: De opdrachtgever volledig ontzorgen door met inzet van specialistische kennis en gemotiveerde medewerkers een constante optimale kwaliteit te leveren.

Visie: Knipscheer Infra-Clean geeft vakkundig, eerlijk en betrokken advies, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Korte organisatielijnen zorgen voor flexibiliteit. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met behulp van een modern machinepark. Oog voor het milieu en maatschappelijke betrokkenheid is vanzelfsprekend. Door ons met de gehele organisatie te blijven ontwikkelen, kunnen wij onze missie waar blijven maken.

Certificaten

ISO9001
VCA** + BTR
BRL2632
CO2-bewust certificaat, niveau 5
ISO14001 (Infra-Clean)
Keurmerk SCHOON
NEN 4400-1
Code Verantwoordelijk Marktgedrag: Zelfverklaring
Beleidsverklaring ISO14001 (Infra-Clean)

Indien u naar aanleiding van bovenstaande certificaten vragen heeft, dan kunt u contact opnemen via deze pagina.