Hoogwerker - 30m

Met onze eigen moderne hoogwerker Leo Teupen 30 uit 2018 (tot 30 meter) is geen pand te hoog en door de speciale constructie is het mogelijk om ook op een zeer beperkte ruimte de hoogwerker af te stempelen. Zo kunnen wij alle raampartijen schoonhouden.U

iteraard bepaalt u zelf de frequentie waarin dit gebeurt. De hoogwerker is voorzien van rupsbanden, hierdoor wordt tijdens het rijden, mogelijk op vrijwel alle ondergronden, niets beschadigd. Door de geringe hoogte van 1 meter 98 is het ook mogelijk om onder luifels, overkappingen etc. door te rijden. Ook een helling tot 30°, voor zowel stempelen als rijden, vormt geen enkele belemmering voor deze veelzijdige machine.

Ladderen

De glasbewassing met de ladder mag worden uitgevoerd tot een hoogte van maximaal 10 meter. Bij de bewassing wordt door onze vakopgeleide medewerker ook altijd de directe omlijsting van het raam schoongemaakt.

Telescoopbewassing

Telescoopbewassing is bedoeld voor alleen daar waar alle andere methoden voor glasbewassing geen uitkomst bieden.

Anti-Spin

Ook een AntiSpin-behandeling 100% biologisch oplosbaar, veilig voor mens, plant en dier en toegestaan door VROM kan door ons worden uitgevoerd. Hiermee worden de spinnen verjaagd.

Trappenhuizen en galerijen

De schoonmaak van openbare binnenruimtes en trappenhuizen worden op verzoek, vaak in combinatie met de glasbewassing ook schoongemaakt. Met de heet water hogedrukunit worden trappenhuizen buiten schoongemaakt of behandeld met een beschermende coating. De galerijen worden schoongemaakt met de Tomcat vloerreiniger.